Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi muhtevain yangın bapsı son kademe eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının sıkı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri cihetiyle kapılar dokunca görmez.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseri 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı baz amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar yerinde ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder artışını getirmektedir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde Yangın Kapısı mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz erdemli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangına karşı korunmakta size en dobra hizmeti veren firmayı meyanştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. şirket olarak biz bütün yönetmeliğe münasip üretim yapmaktayız. Zıt halde yapmış olduğumız hizmetin manaı kalmayacak ve insanoğlu mazarrat göreceklerdir.

Yangın bapsı nedir ve ne medarımaişete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini hazırlamak yürekin kullanılan bir bapdır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı; beniâdem sağlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Yararlanma meydanı enlilemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz özge bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Report this wiki page